I dag har Kristiansand Frisbeegolfklubb arrangert Trilogy Challenge på Bølgane Frisbeegolfpark i Fantastisk sommervær!

Det var store forventninger til turneringen da det var 72 påmeldt spillere som alle fikk tildelt spillerpakke som inkluderte en Driver, Putter og Midrange fra Trilogy (Latitude 64, Westside og Dynamic Discs) samt Håndkle, Armbånd, Mini og sist men ikke minst en helt fantastisk blyant!

Det var mange blide mennesker som møtte opp til start klokken 10:00 og det ble en fantastisk fin første runde. Det ble gått noen kjempe gode runder med kun 3 disker til rådighet. Beste mann etter runde 1 var Terje Tobiassen 50 med 7 under par. Dessverre måtte Terje gå etter første runde da han skulle i Bryllup så han fikk ikke krige i toppen i andre runde.

Det ble grilling og flippe konkurranse i pausen hvor en luring fra Aust-Agder en plass har ligget i hardtrening og dermed stakk han av gårde med dagens flippekonkurransepremie!

Så var det i gang med runde 2. Der ble en skikkelig fight helt til siste hull mellom Alexander Davey og Ole Tobias Synstad.  Alexander Davey fikk en boogie på siste hull etter og ha gått boogiefritt hele dagen dermed ble det Ole Tobias Synstad som tok seieren etter og ha gått en fantastisk siste runde på 49 (8 under par).

 

Dermed blir dagens beste spillere

Ole Tobias Synstad – 103 (11 under par)

Alexander Davey – 104 (10 under par)

Kenneth Larsen – 107 (7 under par)

 

Det var også CTP med 3 disker i premie på hull 10 og hull 18. Vinnerene kan dere se i bildegalleriet!

 

Lenger nede i posten kan dere finner bilder fra dagen og totalscoren på alle spillerene.

 

Vi takker med dette for oppmøte fra en fantastisk gjeng med frisbeegolfspillere og vi håper alle har hatt en fin opplevelse med Trilogy Challenge!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Trilogy Challenge 25 Juni 2016 – Bølgane Frisbeegolfpark!